Jelenleg kapható
A készlet gyors változása miatt itt frissítem a készletet,
a teljes választékot alább tüntettem fel.
Árak
szörp 7dl 900.-
szörp 5 dl 700.-
szörp 5 dl 700.-
lekvár 220 ml 650.-
lekvár 370 ml 850.-
lekvár 370 ml 850.-
Szörpök
Szeder
Szeder xilittel
Szeder xilittel
Lekvárok
Őszibarack-szilva levendulával
Bársonyos málna (vörösborral, kardamommal)
Málna xilittel
Puncsos meggy
Konyakos meggy
Sárgabarack
Boros-fahéjas sárgabarack
Csokis sárgabarack
Szedres sárgabarack
Mákos sárgabarack
Mákos-mazsolás sárgabarack
Mákos-mazsolás sárgabarack
Akáclikőrös akáczselé
Vörösboros körte
Muskotályos körte
Karamellás körte szegfűszeggel
Vörösboros körte
Muskotályos körte
Karamellás körte szegfűszeggel
A teljes választék
SZÖRPÖK

Klasszikusnak mondható szörp, nincs olyan ember szerintem, aki ne ivott volna már. :) Ha savanykásabban szeretnénk, facsarjunk bele még citromot, lime-ot.
összetevők: bodzavirág kivonat,
citromlé, citromsav, cukor, víz
Pikáns ízű
bodzaszörp, a fehérbor kis pluszt ad neki.
összetevők: bodzavirág kivonat,
citromlé, citromsav,
cukor, víz, fehérbor
cukor, víz, fehérbor
Körtés bodza szörp
Egy újabb izgalmas páros, nagyon jól összeillik a körte és a bodza.
összetevők: bodzavirág kivonat, körtelé, citromlé, citromsav, cukor, víz
Az akác íze lágyabb, mint a bodza, remek nyári hűsítő ital.
összetevők: akácvirág kivonat, citromlé, citromsav, cukor, víz
Narancsos-akácos bodza szörp
Fele-fele akác és bodza, frissen facsart narancslével.
összetevők: bodzavirág kivonat, akácvirág kivonat, narancslé, citromlé, citromsav, cukor, víz
Fele-fele akác és bodza, frissen facsart narancslével.
összetevők: bodzavirág kivonat, akácvirág kivonat, narancslé, citromlé, citromsav, cukor, víz
Citromfű szörp
Nagyon kellemes
aromájú, frissítő fűszerszörp.
összetevők: citromfű kivonat,
citromlé, citromsav, cukor, víz
Ez a szörp nagyon nagy melegben, jól
behűtve jegesen az igazi, de aki szereti a különleges szörpöket,
ne hagyja ki máskor sem!
összetevők: menta kivonat, citromlé,
citromsav, cukor, víz
Bazsalikom szörp
összetevők: bazsalikom kivonat, citromlé, citromsav, cukor, víz
összetevők: ribizlilé, víz, cukor
Pitypang szörp
Mézízű különlegesség, a sárga pitypangfejből készül. Epegörcsre hajlamosaknak nem ajánlott a fogyasztása.
összetevők: pitypangvirág kivonat, citromsav, víz, cukor
LEKVÁROK, DZSEMEK, ZSELÉK
Savanykás rebarbara és édes alma
párosítása hozzájuk illő fűszerekkel ízesítve.
összetevők: alma, rebarbara, cukor,
fahéj, gyömbér, kálium-szorbát
Epres rebarbara lekvár
összetevők: eper, rebarbara, cukor, kálium-szorbát
Sok eper kevés cukorral és kicsi
vörösborral ízesítve, igazi bourbon vaníliával fűszerezve.
összetevők: eper,
vörösbor, cukor, vanília, növényi zselésítő
Nagyon izgalmas
párosítás, fő ízét a banán, ananász és citrom adja, a
cukkininek semleges íze van benne.
összetevők: banán, cukkini,
ananászlé, citromlé, cukor, növényi zselésítő
Tokaji furmintban főtt nagyon finom,
édes körte, mint a vörösboros társa, ez is pürésítve lett és
besűrítve.
összetevők: fehérbor, körte, cukor,
növényi zselésítő
Tisztán Egri bikavérben főtt édes,
lédús körte, pürésítve és besűrítve.
összetevők: vörösbor, körte,
cukor, növényi zselésítő
Karamellás körtelekvár szegfűszeggel
összetevők: körte, cukor, szegfűszeg, kálium-szorbát
Akáclikőrös akáczselé
összetevők: bodzavirág kivonat, citromfű kivonat, citrom, citromsav, cukor, víz, növényi zselésítő, kálium-szorbát
Pitypang zselé
összetevők: pitypangvirág kivonat, citromfű kivonat, citrom, citromsav, cukor, víz, növényi zselésítőm, kálium-szorbát
eper dzsem, fehér csokis eper lekvár, vaníliás-rumos meggy dzsem, étcsokis-marcipános meggydzsem, vörösboros-fűszeres meggy dzsem, málna lekvár, eper-málna dzsem, narancsos-gyömbéres málna lekvár, sárgabarack dzsem, mákos sárgabarack dzsem, mákos-mazsolás sárgabarack dzsem
KENYÉRRE VALÓK, ÉTELÍZESÍTŐK,
SAVANYÚSÁGOK
Ajánlom kenyérre kenve és
ételízesítőnek levesekbe, pörköltbe, paradicsomos ételekbe,
valamint tésztára. Felbontás után, a romlandóságot megelőzendő, pici adagokban lefagyaszthatjuk.
összetevők: sárga lecsópaprika,
pritaminpaprika, kápia paprika, hegyes édes piros paprika, cukkini,
paradicsom, fűszerpaprika, só, bors, olaj kiszerelés/ár: 370 ml - 700.-
A lecsókrémhez hasonlóan ez is
kenyérre kenve és ételízesítőnek remek levesekbe, pörköltbe,
paradicsomos ételekbe, valamint tésztára.
Felbontás után, a romlandóságot megelőzendő, pici adagokban lefagyaszthatjuk.
Felbontás után, a romlandóságot megelőzendő, pici adagokban lefagyaszthatjuk.
összetevők: sárga lecsópaprika,
pritaminpaprika, kápia paprika, hegyes édes piros paprika,
fűszerpaprika, só, bors, olaj
kiszerelés/ár: 370 ml - 700.-
kiszerelés/ár: 370 ml - 700.-
Ez a savanyúság
tökéletesen passzol akár egy sajtos pirítós reggelihez,
májkrémes kenyérhez, vagy bármilyen húsételhez, rakott ételhez.
Édes, savanykás és fokhagymás, de ez utóbbi már nem olyan erős,
mintha friss lenne, a gyümölcs és az ecetes-cukros lé
megszelídítette. A fokhagyma a mag helyén bújik meg, szemenként
egy pici gerezd.
összetevők:
szilva, fokhagyma, ecet, víz, cukor, fahéj, szegfűszeg
kiszerelés/ár: 580 ml - 1000.-
összetevők: kápia, ecet, víz, cukor, napraforgó olaj
kiszerelés/ár: 580 ml - 850.-
Darált paprika, pici olajjal, sok sóval. Nagy sótartalma miatt csak ételízesítőnek ajánlom.
összetevők: kápia, só
kiszerelés/ár: 220 ml - 400.-
Bármit választotok, fel kell készülnötök egy óriási ízorgiára! :-) A tapasztalat mondatja velem! :-)
VálaszTörlés